Cijene

Cijele godine marljivo radimo na osiguravanju financijske potpore kako bismo učenicima ponudili što prihvatljivije cijene sudjelovanja na Ljetnom kampu.

Točna cijena Ljetnog kampa još nije poznata jer ovisi i o potencijalnim sponzorima, a htjeli bismo vam ponuditi najnižu moguću cijenu. Iako se zadnjih par godina kretala između 700 i 1000 kuna, ove godine očekujemo nešto više cijene.

Kao i svake godine, državne prvake i međunarodne natjecatelje (IMO, MEMO) iz matematike želimo nagraditi besplatnim sudjelovanjem na Ljetnom kampu, a nagrađene na državnom natjecanju iz matematike popustima na redovnu cijenu.

I ove godine pokušavamo prikupiti određeni iznos za sufinanciranje Ljetnog kampa učenicima slabijeg imovinskog stanja. Iz tog razloga lijepo molimo sve zainteresirane učenike da se prijave neovisno o cijeni, jer ćemo se potruditi svakom organizirati sudjelovanje po njemu pristupačnoj cijeni!

Za potporu u sudjelovanju na Ljetnoj školi možete upitati svoju školu, grad ili županiju. Ukoliko vam MNM pritom može pomoći (pisanje molbe, potvrde.. ) slobodno nam se obratite na mnm@mnm.hr

Za sva pitanja o cijenama (i općenito, o kampu) slobodno nam se obratite na mnm@mnm.hr!