Cijene

Cijele godine marljivo radimo na osiguravanju financijske potpore kako bismo učenicima ponudili što prihvatljivije cijene sudjelovanja na Ljetnom kampu.

Točna cijena Ljetnog kampa još nije poznata jer ovisi i o potencijalnim sponzorima, a htjeli bismo vam ponuditi najnižu moguću cijenu. Zadnjih se par godina kretala između 700 i 1000 kuna, pa tako nešto možemo očekivati i ove godine.

Kao i svake godine, državne prvake i međunarodne natjecatelje (IMO, MEMO) iz matematike nagrađujemo besplatnim sudjelovanjem na Ljetnom kampu, dok nagrađeni na državnom natjecanju iz matematike osvajaju popuste na redovnu cijenu.

Ove smo godine prikupili značajan iznos za sufinanciranje Ljetnog kampa učenicima slabijeg imovinskog stanja. Iz tog razloga lijepo molimo sve zainteresirane učenike da se prijave neovisno o cijeni, jer ćemo se potruditi svakom organizirati sudjelovanje po njemu pristupačnoj cijeni!

Za potporu u sudjelovanju na Ljetnoj školi možete upitati svoju školu, grad ili županiju. Ukoliko vam MNM pritom može pomoći (pisanje molbe, potvrde.. ) slobodno nam se obratite na mnm@mnm.hr

Za sva pitanja o cijenama (i općenito, o kampu) slobodno nam se obratite na mnm@mnm.hr!