Ljetni kamp mladih matematičara 2023.

Otvorene su prijave za Ljetni kamp mladih matematičara 2023.! 

Ljetni kamp održat će se u Kaštel Štafiliću od 9. do 16. kolovoza 2023. Na kamp se mogu prijaviti učenici koji završavaju 7. razred osnovne škole i stariji.

Ljetni kamp sastoji se od jutarnjih predavanja iz natjecateljskih područja, poslijepodnevnih projekata te večernjih matematičkih i zabavnih aktivnosti. Smještaj i prehrana bit će osigurani u Učeničkom domu Srednje škole “Braća Radić”.

U samoj prijavnici piše nešto više informacija koje obavezno pročitajte.

U slučaju prevelikog broja prijavljenih, popis pozvanih učenika radit ćemo na temelju prijavnice te ćemo se javiti na mail s povratnom informacijom u najkraćem mogućem roku nakon kraja prijava. Nakon prijave primit ćete automatski e-mail kojim se potvrđuje prijava, a s njim i link za uređivanje odgovora ukoliko želite još nešto doraditi.

Prijave su otvorene do 1.6.2023. u 23:59. Molimo vas da redovito pratite e-mail koji navedete u prijavnici za sve nove informacije.

Prijavnica se nalazi ovdje.

Cijena sudjelovanja na Ljetnom kampu još nije definirana, a bit će poznata prije isteka roka za potvrdu dolaska. Očekujemo da će biti nešto viša nego prethodnih godina, pri čemu puna cijena sudjelovanja neće iznositi preko 250 eura. Kao i do sada, osigurat ćemo povoljnije cijene sudjelovanja za učenike s najboljim rezultatima na matematičkim natjecanjima u ovoj školskoj godini i za učenike slabijeg imovinskog stanja, a trudimo se osigurati i dodatna sredstva za sufinanciranje. 

Više informacija o Ljetnom kampu možete pronaći na stranici kamp.mnm.hr.

Za sve dodatne informacije, slobodno nam se obratite na kamp@mnm.hr.

Vidimo se na Kampu!